facebook linkedin twitter Blog

MAKE SURE YOUR VOICE IS HEARD
DREAM BIG

ONZE DIENSTEN

"LAY BACK AND RELAX
UNLOCK YOUR MIND TO CREATE SUCCESS..."

ONZE VISIE

Om te informeren... Moet u communiceren...

Métaphore is een zelfstandig communicatiebureau in het centrum van Brussel, zetel van de Europese Commissie. De onderneming werd in december 1994 opgericht en kan nu bogen op talrijke referenties in de sector van de public relations.

Denk aan uw communicatie met de pers... 

Métaphore is dat zijn activiteiten enerzijds ontwikkelt in persrelaties / public relaties / Events & Strategie België

De relaties met de pers vormen in onze ogen een aanzienlijke toegevoegde waarde. Wij staan in voor alle activiteiten in dit kader: opstelling en verspreiding van persberichten, organisatie van interviews, van persconferenties, opvolging van redactiekalenders, enz.

Voor Métaphore betekent kwaliteit in de eerste plaats dialoog, gepersonaliseerde opvolging, originaliteit, creatie, denkwerk, pragmatische aanpak, vertrouwen, professionalisme en soepelheid of onverzettelijkheid afhankelijk van de omstandigheden. Het betekent ook een beroep doen op specialisten wanneer nodig.

Nog een laatste bedenking...

Sommigen onder u stellen zich wellicht de vraag: waarom "Métaphore"? Dat woord komt van het Griekse "metaphora" en betekent "transport". Precies dat stellen wij u voor : uw communicatie naar andere oorden vervoeren

Uw communicatie naar andere oorden vervoeren !

Ze hebben vertrouwen in ons

EVENTS HIGHLIGHTS